söndag 6 april 2008

Lördagkväll på Kosmopol/Krikelin

Helgen är nu snart över. I fredags satt jag enbart hemma framför TV:n och kikade på Så ska det låta och åt kebab. I lördags jobbade jag över mellan 7-15 och åt kebab. Idag blir det också att äta kebab. Jag börjar tröttna på kebab. Även åt jag kebab i måndags och i onsdags åt jag också kebab. Anledningen är att jag inte har ett fungerande kök.

Hursomhelst. Efter mycket om och men så blev det igår förfest med Caroline och hennes kompisar i en modest liten hyresrätt uppe på Billingesluttningen, dit Erik och jag förflyttade oss via taxi. Efter det begav vi oss alla sex nerför sluttningen och in till stan, där vi hamnade på Krikelin och Kosmopol. Kosmopol var ovanligt folktomt medan det på Krikelin var ganska folkat. DJ:n brände av ett medley med Elvis Presley-låtar, vilket var mycket uppskattat av undertecknad. Någon Jackson hördes dock inte under kvällen.

Vi hade ruskigt kul allihopa, det var den roligaste utekvällen jag varit med om på länge. Dock saknade jag att ha Frasse vid min sida, hoppas man får träffa honom snart igen.


Gänget inne på Krikelin. Erik, Kristin, Bella och Carro.


Jag och Carro.


Jag och Carro.

Erik och Bella.Jag, Carro och Kristin.

Inga kommentarer: