torsdag 3 juli 2008

Springsteen

Är det bara jag som är trött på svensk press ständiga fjäskande för Springsteen? Jag kanske är för ung, men jag har faktiskt aldrig riktigt förstått mig på vad det är som är så stort med honom? Hungry heart är en trallvänlig låt, Born in the USA har bra text.. Men så mycket mer är Springsteen inte för mig. Någon som kan upplysa mig om vad det är som är så bra med honom?

3 kommentarer:

Dolly sa...

Som du skrev så är Bruce Springsteen inte mycket för dig men du kan väl omöjligt inte fatta vad det är som är bra med honom?

Anonym sa...

Du nämner ju de två låtar som har satt sig i den breda allmänhetens medvetande. Bra så. För att till fullo lära sig uppskatta Springsteen tror jag att man bör besöka en konstert med E Street-band. Maken till eufori går faktiskt inte att uppleva på, mig veterligen, andra konserter. Sedan bör du kanske ta och lyssna på Thunder Road, Born to run, Badlands, Jungleland, Out in the street och No surrender till exempel. Gillar du inte det du hör det minsta då så är nog inte Bossen något för dig. Han och Michael Jackson är i storleksordning jämförbara men musikaliskt ligger de en bit ifrån varandra. Lycka till.

/Ernst

Anonym sa...

Är nån som reser jorden runt för en kommersiell popartist rätt person att skriva nått sådant?