fredag 7 november 2008

Måtte det vara sant..


För någon vecka sedan släppte Michael Jackson ett pressmeddelande där han tog avstånd från brodern Jermaines sedvanliga dravel om en nära förestående återförening av the Jacksons. Det intressanta med meddelandet var dock avslutet, där Michael lät meddela att han arbetar med flera intressanta projekt och att han ser fram emot att dela med sig av dem till sina fans i konsert snart.

Samtidigt har Jackson-kännare rapporterat att Michael Jackson har bokat in två spelningar på O2-arenan i London till nästa sommar - samma arena som Michael ursprungligen hade tänkt göra 10 konserter på nu i höst, planer som var bekräftade från flera håll men som Michael av någon anledning slutligen valde att avblåsa. Tanken var att Michael skulle få runt 10 miljoner kronor per spelning i ersättning.

Jag hoppas verkligen att ryktena är sanna. Jag har väntat tåligt på Jacksons comeback i många, många år nu.

Världens coolaste 50-åring har mer att ge om han bara vill!

4 kommentarer:

Anonym sa...

om michael kommer te london är jag jävligt på kan jag meddela.

amanda sa...

jag såg ett klipp på dig på youtube när du var michael jacksson. tror jag- småstjärnorna? Det var iallafall det roligaste jag sett!

ida nordström sa...

man börjar ju bli sjuk av väntan. jag älskar michael, men om ingenting händer 2009 så lägger jag ner mitt fan-skap.

Åsa sa...

Kikade in här för att det var länge sen som jag klev in. Låter helt otroligt de som jag läser här, kan man våga tro nu alltså. Tack tack säger jag bara!