torsdag 22 januari 2009

Länge sen sist

Uppdateringarna i den här bloggen lyser allt mer med sin frånvaro. Anledningen till det är att jag inte direkt känner något behov av att skriva av mig. Vad har hänt sen sist då?

Tja, världens mäktigaste land har fått en ny president. Förhoppningsvis blir världen en liten bättre plats nu. Israel har påbörjat en ny orgie i människoslakt i mellanöstern, allt medan västvärlden tyst ser på. Den borgerliga alliansen fortsätter att sparka på de som ligger ner och att köra vårt land i botten. Att folk aldrig lär sig.

På den privata sidan så har jag bland annat åter varit sjuk, vilket innebar att jag hamnade rejält efter i skolan. Jag har även haft besök av min tyske vän Patrick, och lillasyrran har varit hemma en sväng i Sverige ifrån Chile. Vilhelm Dahlén har fortfarande inte hört av sig till mig trots att vi varit bästa vänner sedan dagis och att vi har bott i samma stad sedan i somras.

Michael Jacksons karriär är mer stendöd än någonsin och imorgon skall jag se Backyard Babies spela runt knuten på Palace.

Inga kommentarer: