fredag 26 juni 2009

Tomhet


Michael Joseph Jackson har gått ur tiden. Jag har inte ord för att beskriva den tomhet och den saknad han lämnar efter sig i mitt hjärta. Michael Jackson var mitt allt. Han var min idol, min förebild, min längtan, min tro, mitt hopp, min dröm, min inspiration, min kärlek, min glädje, min enda.

Jag trodde alltid att Michael Jackson var odödlig. Han var en del av mitt liv. I 12 år hade jag längtat till comebacken. Som skulle skett med besked.

En storartad människa har lämnat våran värld. Jag hoppas, Michael, att du får det bra där du är nu. Jag hoppas du får komma till dina drömmars Neverland där du för alltid kan få vara den lilla pojke som denna världen aldrig tillät dig att vara.

8 kommentarer:

Johanna sa...

Hejsan,

Johanna heter jag och arbetar på SR Kristianstad med morgonprogrammet. En tung dag för dig och alla andra som gillade King of pop. Skulle vi kunna få prata med dig? Ring 044-100270

anna sa...

det finns inget att säga.
<3

Malin sa...

Hej,
Jag beklagar verkligen. Jag undrar om jag skulle kunna få prata med dig. Ring gärna mig:

Malin Axelsson
Svenska Dagbladet
08-13 58 52

Åsa sa...

Tomheten är stor. Det finns inte ord för det. En så stark o fin människa, som verkligen stått på sig mot allt, som samtidigt gett så mycket till världen. Det är så offatbart!

Jag hoppas verkligen att han nu ska få vila i fred, få vara ett med alltet o känna sig totalt fri.
Om någon är värld det så är det just precis Michael.
Tack för fina ord Kent

Frida sa...

Jag har gråtit så mycket. Men så tänker jag på E.T. och nu förstår jag varför han älskade den filmen. Nu känns det som när E.T. fick åka hem.

Anonym sa...

medierna e kåta som vanligt ser jag. förihelvete, låt oss sörja ifred. att älska någon betyder att man finns där och stöttar, inte att man ... bla bla ja orkar inte

Anonym sa...

Beklagar sorgen.
Läste en artikel om hur mycket du såg fram emot turnén i sommar. Det måste kännas hemskt. Självklart inte bara för att du missar turnén utan även för att han inte finns längre som person.

Jag känner dig inte, men jag minns ditt uppträdande från småstjärnorna som jag såg när jag var liten.

Jag var aldrig något stort fan av just Michel Jackson men jag vet hur sjukt stark idoldyrkan kan vara och lider verkligen med dig.
större än all annan kärlek jag känt.
så att mista en så stor förebild man har kan vara en av den absolut största sorgen tror jag.

LinaR sa...

Åh, vad fint skrivet! Känner precis detsamma... Har en enorm saknad, men kärleken till MJ kommer alltid att finnas där - MJ will live in our hearts forever!