tisdag 19 januari 2010

Till storstaden Stockholm..

Jaha ja. Så vart man 08:a. Tillfälligt iallafall. I söndags tog jag nämligen mitt pick och pack (eller ja, iallafall så gott som alla kläder jag kunde bära och min netbook) och flyttade till Stockholm. Här ska jag bo fram till mitten av februari. Jag har nämligen praktik.

Mediaprovider heter företaget jag praktiserar på. De driver bland annat Mobil.se och Prylportalen.se. Företaget har fina lokaler precis jämte Sergels torg och det är jävligt roliga och trevliga människor som jobbar där. Jordnära tekniknördar, precis som jag fast utan skorrande småländska R i dialekten.

Jag är inhuserad hos min kompis Olov som har en fin tvåa i Vasastan. Jag hyr ett av rumen av honom, möblerat och klart. Jag saknar förstås alla mina teknikprylar och rymligheten hemma i Kalmar, men faktum är att jag ändå hittills trivs väldigt bra här i staden.

Dagarna går väldigt fort. Först praktikplats hela dagen, sen hem och försöka fixa käk och annat och sedan sätta sig och skriva igen - till skolan och till jobbet. Fullt upp.

Till helgen ska jag till Eskilstuna och träffa Emma.

Inga kommentarer: