torsdag 27 maj 2010

Helsingfors nästa

I skrivande stund sitter jag på Arlanda och inväntar ett flyg till Helsingfors. Hit anlände jag med ett flyg som tog 45 minuter - lite skillnad jämfört med att åka buss till Stockholm, som jag brukar göra. Det brukar ta typ 6 timmar.

I Helsingfors ska jag på nån sorts demonstration av F-secures nya antivirusprogram samt på lite rundvandring i deras huvudkontor. Framåt kvällningen väntar även nån sorts kryssning. Ska bli spännande.

Något som också kommer bli riktigt roligt är att jag ska träffa Kishaya igen. Henne har jag inte träffat sedan 2006. Vi träffades på en Michael Jackson-fest i Eindhoven, Holland, 2004 eller 2005. Och sen dess har vi träffats i London några gånger och hållit kontakten via nätet. Så det blir ett kärt återséende.

Skolterminen lider mot sitt slut och nästa vecka blir det råplugg för hela slanten så att jag klarar tentan. Veckan efter det ska jag ta igen en massa rester som jag samlat på mig under det gångna läsåret. Efter det är jag LEDIG från skolan resten av sommaren. Utöver frilansandet kommer jag även att ägna mig åt att vara lokalreporter på Östran en månad i sommar, och sedan reporter på tidningen Mobil uppe i Stockholm 3 veckor.

Första veckan av september bär det sedan av till Paris där jag ska möta upp min kompis Patrick från Tyskland. Vi tänkte ägna en vecka åt Paris och försöka hinna med så mycket sevärdheter som möjligt under den tiden.

Spännande tider alltså, den här sommaren har goda förutsättningar att bli en bra sådan. Förra sommaren, som skulle blivit den bästa i mitt liv, var ju som bekant ett helvete.

Inga kommentarer: