fredag 23 juli 2010

Stockholm summerat

Stockholm sammanfattat

Efter 3 veckors vistelse i Stockholm är det nu dags att summera visiten i den kungliga hufvudstaden för denna gång. Jo, jag trivs rätt bra i Stockholm. Jo, jag kan tänka mig att flytta dit. Men jag är inte miljonär och jag kan varken tänka mig att bo i en garderob eller en halvtimme utanför staden, så jag har ett problem.

Vistelsen har varit lärorik. Har fått nya erfarenheter i kvadrat. Jag har dansat salsa och badat med ryssar. Fått avnjuta Olovs gitarrspelande och sann kamratskap. Träffat både ytliga överklassflickor och goda socialister. Dansat med Michael Jackson-fans, återsett gamla vänner. Ätit gott. Jobbat. Sovit för lite. Jobbat. Lärt känna syrrans nya pojkvän. Jobbat.

Återstoden av sommaren kommer jag spendera på Kalmars bästa lokaltidning. Och genom att frilansa så mycket jag bara orkar.

I september väntar Paris. Patrick. Äntligen. Alldeles för länge sedan sist. Vi ska göra turistgrejerna. Se allt som är värt att se. Campa i Boulognerskogen. Åka till Disneyland och avnjuta Captain EO.

Och just nu flåsar ett äckel bakom mig på bussen. Och stinker mint. Fy fan.

1 kommentar:

Paddy sa...

yay! :-) Gonna be so cool in Paris!